Slaan skakels oor

Die nut van huidige ML en AI gereedskap in outomatiese lenings

Auto-handelaars het die hype gehoor oor hoe masjienleer ("ML") en kunsmatige intelligensie ("AI") hul besighede gaan verander. Tipies is daar gewoonlik twee binêre uitkomste wat bespreek word.

Aan die een kant lyk die belofte van die toekoms so helder. In plaas daarvan om te vertrou op intuïsie en gevoel, kan baie afdelings van hul besighede - insluitend hul finansieringsdepartemente - staatmaak op kragtige algoritmes om die mees rasionele besluite moontlik te maak. Die veronderstelling is dat hierdie soort objektiewe besluitneming vermoedelik hul onderste lyne sal verhoog.

Maar aan die ander kant is daar 'n meer pessimistiese scenario. Die veronderstelling gaan dat 'n handelaar sexy, gesofistikeerde ML en AI stelsels sal implementeer, maar daardie stelsels sal dikwels misluk of swak advies aan die handelaar gee. Die handelaar verloor dus tyd en geld as hulle probeer om die nuutste tegnologiese vooruitgang te benut.

Ongelukkig is albei hierdie gedagtes oor ML en AI 'n fout omdat hulle nie kyk na wat tans voorkom nie. As hulle dit gedoen het, sou diegene in die pessimistiese kamp baie meer positief wees oor waar dinge in 2019 staan. ML en AI-algoritmes wat die kredietwaardigheid van aansoekers van motorlening oordeel, het reeds aansienlike vordering gemaak.

As jy nog nie bekend is nie, is die basiese idee van die kombinasie van ML- en AI-algoritmes en die motorleningsektor dat masjiene met robuuste datastelle as model gebruik kan word om te bepaal of 'n bepaalde lener die hoof van 'n motorlening suksesvol sal terugbetaal. . Terwyl huidige algoritmes nie met absolute sekerheid kan voorspel oor hoe 'n lener sy of haar betaling ten volle sal maak nie, kan die algoritmes hul voorspellings met hoë vlakke van selfvertroue maak.

Een jong maatskappy wat werk om leners te help verminder die standaard in hul motorlening portefeulje is Aclaró. Aclaró ontwerp en gebruik kragtige ML en AI algoritmes deur middel van sy eie FinTech - Terugbetaling Risiko Kunsmatige Intelligensie Stelsel om 'n uiters opgevoede voorspelling te maak oor of 'n bepaalde lener hul lening sal terugbetaal. Aclaró is gemiddeld 97 persent akkuraat om te bepaal of 'n bepaalde lening volledig of ten volle vereffen sal word. Benewens sy kragtige algoritmes, is Aclaró trots op sy pragtige gebruikerskoppelvlak. Deur na hul motorleningportefeulje in verskillende visuele formate te kyk, kan leners vinnig identifiseer waar die meeste van hulle risiko geleë is.

Maatskappye soos Aclaró maak die werk van motorverleners makliker vandag, en die toekoms is selfs meer opwindend. Toekomstige vooruitgang in voorspellende analise sal selfs meer gedetailleerde kliëntprofiele tot gevolg hê, wat hierdie ML en AI-algoritmes selfs meer akkuraat maak.

Ongeag die verwagte (en onverwagte) beurt van ML en AI tegnologie bly die onderliggende vrae dieselfde. Hulle fokus op 'n lening aansoeker se vermoë om 'n lening terug te betaal, en hoeveel 'n lener vergoed moet word vir die spesifieke risiko. Vooruitgang in nuwe tegnologie is daar om hierdie onderliggende vrae te dien en 'n nuwe metodologie van kwalifiserende risiko in te lei.

Uiteindelik is die belangrikste komponent dat mense met die masjiene moet werk om 'n finale gevolgtrekking te bereik. Dit is waarom 'n intuïtiewe gebruikerservaring (soos die een wat in Aclaró voorkom) so nuttig en voordelig sal wees. Terwyl die AI-masjiene die getalle druk en 'n voorspelling lewer, moet 'n uitlener wat daardie inligting interpreteer, die nodige stappe doen om hul risiko blootstelling te beperk.

By die feit dat daar 'n ander mens is, nie 'n ander masjien aan die ander kant van die transaksie nie, is dit duidelik dat 'n menslike aanraking vandag nodig is en dat dit môre nog nodig sal wees. Die uitskakeling en wrywing tussen 'n motorleninglener en lener is 'n uiters hoë prioriteit wat binnekort nie weggaan nie.

Die huidige stand van ML en AI in motorlenings is ongetwyfeld opwindend. En terwyl die toekoms onbekend bly, kan motorleners en handelaars eksponensieel baat vind deur huidige tegnologie te benut. Dit gesê, die tegnologie is net 'n instrument. Dit moet gebruik word om 'n kliënt se werk op te los terwyl die werknemers se lewens makliker gemaak word. Maak gebruik van 'n platform soos Aclaró, kan hierdie bane baie makliker maak.

 

Vir meer inligting oor Aclaró, besoek gerus: http://aclaro-4642182.hs-sites.com/aclaro-ai